Srovnávat půjčky online má fakt smysl, nebo je to jen ztráta času?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti se srovnáváním půjček online. Přijde mi, že je to v poslední době strašně populární, ale trochu se bojím, jestli to není jen marketingový trik. Mám pocit, že když bych obešel pár bank osobně, tak bych se dozvěděl víc a třeba i vyjednal lepší podmínky. Nebo se pletu? Ušetří mi ty online srovnávače fakt čas a peníze, nebo je to jen další „zázračná“ věc, která ve skutečnosti moc nefunguje? Zajímá mě, jestli s tím máte někdo reálné zkušenosti.
5 zobrazení

Ahoj! Já jsem s tím měla docela dobrou zkušenost, když jsem si hledala refinancování hypotéky. Původně jsem taky myslela, že osobní návštěva bank je nejlepší, ale nakonec jsem to zkusila online a překvapilo mě to. Konkrétně jsem použila https://www.ckktour.cz/ a našla jsem tam dost přehledné srovnání nabídek. Je fajn, že vidíš rovnou vedle sebe úrokové sazby, RPSN a další poplatky. Určitě to neznamená, že si pak nemusíš nic ověřovat přímo, ale jako první krok mi to přišlo super. Zjistila jsem, co je vůbec reálné a na co se zaměřit. Takže za mě to smysl určitě má.