top of page

www.naskok.sk Group

Verejný·9 členov

Srovnávat půjčky online má fakt smysl, nebo je to jen ztráta času?

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti se srovnáváním půjček online. Přijde mi, že je to v poslední době strašně populární, ale trochu se bojím, jestli to není jen marketingový trik. Mám pocit, že když bych obešel pár bank osobně, tak bych se dozvěděl víc a třeba i vyjednal lepší podmínky. Nebo se pletu? Ušetří mi ty online srovnávače fakt čas a peníze, nebo je to jen další „zázračná“ věc, která ve skutečnosti moc nefunguje? Zajímá mě, jestli s tím máte někdo reálné zkušenosti.

5 zobrazení
Denis Zheleznyi
Denis Zheleznyi
pred 21 hodinami

Ahoj! Já jsem s tím měla docela dobrou zkušenost, když jsem si hledala refinancování hypotéky. Původně jsem taky myslela, že osobní návštěva bank je nejlepší, ale nakonec jsem to zkusila online a překvapilo mě to. Konkrétně jsem použila https://www.ckktour.cz/ a našla jsem tam dost přehledné srovnání nabídek. Je fajn, že vidíš rovnou vedle sebe úrokové sazby, RPSN a další poplatky. Určitě to neznamená, že si pak nemusíš nic ověřovat přímo, ale jako první krok mi to přišlo super. Zjistila jsem, co je vůbec reálné a na co se zaměřit. Takže za mě to smysl určitě má.

{počet, množné číslo, iné {členovia}}

bottom of page