top of page

Nový Rok, Nové Začiatky: Prípravy na Náš Divadelný Ohňostroj!

Vitajte, milí priatelia divadla, v novom roku plnom nádeje, kreativity a nekonečných možností! Počas prázdnin sme nezaháľali, a na začiatok tohto nového roka vás chceme pozvať do sveta, kde sa zhmotňujú sny a príbehy.


S novým rokom prichádzajú nové príležitosti a naše divadlo ich chce plne využiť. Za oponou prebiehajú prípravy na niečo výnimočné, niečo, čo sme si pre vás pripravili s láskou a vášňou. Ale čo to konkrétne bude? To je tajomstvo, ktoré sa bude odhaľovať postupne. Máme pre vás pripravenú prvú premiéru tohto roka, ktorá vás vtiahne do sveta emócií, umenia a nezabudnuteľných zážitkov. Prípravy na tento divadelný ohňostroj sú v plnom prúde, a každý člen nášho tímu pracuje s oddanosťou, aby sme vám odovzdali niečo výnimočné.



Každá premiéra je pre nás výzvou a príležitosťou priniesť vám niečo nové, niečo, čo vás osloví a zanechá stopu vo vašich srdciach. Veríme, že aj tento príbeh bude jedinečný a nezabudnuteľný. Naše divadelné dielne v zložení: Mgr. Andrej Hudáček a Sebastián Haluška pilne pracujú na fascinujúcich detailoch, ktoré si vyžadujú návrhy divadelnej stavby. Každý kúsok dekorácie je starostlivo navrhnutý a vytvorený s láskou k umeniu, aby vytvoril autentickú atmosféru pre náš príbeh.



S radosťou oznamujeme našu vzrušujúcu spoluprácu s talentovaným mladým umelcom, Petrom Olšavským, ktorý sa stane tvorcom špeciálnej scénickej maľby pre našu nadchádzajúcu premiéru. Spoločne s Petrom pracujeme na koncepte, ktorý bude spolu s jeho maľbou dopĺňať a podčiarkovať atmosféru našej inscenácie. Veríme, že jeho umelecký prínos prinesie divákom jedinečný vizuálny zážitok a ešte viac ich pohltí do deja príbehu.. Túto spoluprácu vnímame nielen ako príležitosť pre Petra prezentovať svoj talent, ale aj ako spôsob, ako podporiť mladých umelcov a priniesť nový rozmer do nášho divadelného prostredia. Tešíme sa na to, ako sa jeho nápady stanú súčasťou našej inscenácie a obohatia ju o ďalší umelecký rozmer. Aranžovacie skúšky sú rovnako v plnom prúde. Proces sme síce začali spoločnou čítacou skúškou ešte v decembri minulý rok - môžeme prezradiť, že duch diela bol už značne prítomný. Aj keď sme si vedomí, že nás čaká ešte dlhá tvorivá cesta - poháňa nás viera v spoločný cieľ, ktorý vám čoskoro predstavíme v ďalšom príspevku nášho divadelného blogu.

Chceme vás pozvať do zákulisia nášho divadla, kde sa rodí kúzlo a graduje atmosféra plná očakávania. Sledujte náš blog a naše sociálne siete, pretože v najbližších týždňoch budeme postupne prezrádzať čoraz viac detailov o tejto novej premiére.


S láskou a očakávaním,

Kolektív inscenácie Rómeo a Júlia

Divadlo NA SKOK

Raslavice

57 views0 comments
bottom of page